IN STILTE GESTART

In stilte gestart met Strickt management advies in februari 2017, na voor mijzelf een lange afweging van de plus- en minpunten, met de inschrijving van mijn bedrijf.

Mijn wens kwam in vervulling en twee jaar later, in 2019 durfde ik de stap naar volledige zelfstandigheid en ondernemerschap te nemen. Ik vergelijk mijzelf hier met een diesel met een zéér lange voorgloeitijd bij deze besluitvorming.

Met veel plezier en enthousiasme heb ik dat jaar succesvol afgesloten, elke dag nieuwe dingen lerend. Nu vijf jaar later, kijk ik met trots terug op deze periode.

Ondernemen bestaat uit samenwerken en daarvoor wil ik mijn dank uitspreken naar de direct betrokkenen, mijn vrouw en kinderen en de steun van mijn familie. Speciale dank gaat uit naar de twee netwerkpartners die deel uitmaken van het succes van Strickt management advies, voor hun geduld en vertrouwen dat zij mij gaven en met wie ik nog steeds het geluk heb om mee te mogen samenwerken. Ook de opdrachtgevers wil ik natuurlijk bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking, mede dankzij jullie wordt mijn droom verwezenlijkt.

Op naar een mooi vervolg, het leveren van kwaliteit en vooral veel werkplezier.

Dank jullie wel allemaal!

Hartelijke groet,

Wytze